PRODUSE:

1. Termitul otel si materialele auxiliare necesare sudurilor aluminotermice de egalizare si continuitate electrica a sectoarelor de cale.

- TERMITUL OTEL - obtinut din tunder natural; termit otel
Termit oţel – Pulbere de aluminiu amestecată cu oxid de fier şi feroaliaje. Prin aprindere se declanşează reacţia aluminotermică ale cărei produşi de reacţie sunt oţelul şi zgura, în stare lichidă, la temperaturi foarte ridicate (peste 2000ºC).

- FORME REFRACTARE- pentru suduri AT;
forme refractare suduri aluminotermice Formele de turnare din nisip au rolul de a ţine oţelul topit în zona unde se realizează sudura. Sunt confecţionate din nisip cuarţos dublu spălat. Sunt astfel proiectate încât se aşează perfect pe partea superioară a tălpii şinei. Prezintă un orificiu cilindric mare (unde urmează să curgă oţelul lichid) şi două mici orificii alăturate (unde se introduc cablurile de sudat). Se manipulează cu atenţie pentru a prevenii deteriorarea sau spargerea. Sunt materiale de unică folosinţă.

- CREUZET GRAFIT - pentru realizarea reactiei AT;
creuzet grafit Indeplineşte rolul de a ţine termitul oţel (sub formă de pulbere) cât şi oţelul termit (sub formă de oţel lichid, la temperatura de peste 2000ºC). De asemenea, prin fixarea creuzetului în poziţia de lucru, se obţine dirijarea jetului de oţel topit în forma de nisip, realizând astfel sudura.

- SCULE SI DISPOZITIVE - pentru realizarea de suduri AT de egalizare potential si continuitate electrica a sectoarelor de cale (menghine, incalzitoare, dispozitive de amorsare, forme );

2. Forme si dispozitive pentru realizarea sudurilor in arc electric a sinelor CF 40, CF 49, NP4AS, RI 60, RI 59.
forme turnare termit suduri AT forme turnare termit suduri AT forme turnare termit suduri AT

3. Maselotiere exoterme si pulberi exoterme.

Maselotiere exoterme si pulberi exoterme Maselotiere exoterme si pulberi exoterme
Maselotiere exoterme si pulberi exoterme Maselotiere exoterme si pulberi exoterme

4. Fier forjat – elemente, porti, garduri, balustrade si orice alt element sau obiect decorativ.

fier forjat fier forjat fier forjat

SERVICII:

- Executia directa de suduri AT de egalizare si continuitate electrica a sectoarelor de cale.
sudura aluminotermica sine sudura aluminotermica sine

- Instruire si transfer tehnologic.
Firma QUARK PROD SRL acorda transfer tehnologic si instruieste operatorii beneficiarilor care doresc sa aplice nemijlocit tehnologiile QUARK. In acest caz beneficiarii nostrii primesc, contra cost, materialele si sculele necesare.

instruire suduri aluminotermice instruire suduri aluminotermice